zondag 9 juni 2013

Weer eens een kaartje.

Zo daar ben ik weer eens, jullie zullen wel denken waar blijft ze met de kaartjes. Nou ik ben even bezig geweest om de boel in mijn hobbydozen te reorganiseren. Had de laatste tijd  wat spulletjes van de ene in de andere doos gedaan, maar dit niet bijgehouden in mijn bestandje op de computer. Als ik iets wilde zoeken kon ik het daardoor niet vinden. Maar gelukkig alles staat weer op de goede plek en de inhoud van mijn  bestand op de computer is nu ook aangepast Maar nu weer tot de orde van de dag. Iedereen die langs is geweest en een reactie heeft achtergelaten, weer hartelijk dank daarvoor. Dit keer heb ik een lekkere roze kaart gemaakt.

Het papier is van een paperpad gecombineerd met wat restjes van papier. strikjes kant en klaar gekocht, parel uit voorraad, tag zelfgemaakt, strikje op de tag ook zelf gemaakt. Ingekleurd met de Copic Markers.
Hoop dat jullie weer langskomen en een reactie achterlaten, altijd leuk om te lezen.
Ik ga nu een weekje op vakantie (in Nederland)  daarna nog een week vrij en dan dagje hier, dagje daar, dus de komende tijd ben ik even niet aanwezig.

4 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart Joke, ik vind hem prachtig. Geniet van je weekje weg, heerlijk er eventjes tussenuit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart in mooie kleuren .Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaarten maak jij! Ik ben je gelijk gaan volgen.Leuk om van elkaar te leren.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen