maandag 29 april 2013

Easelkaart

Zo, meteen nog maar een kaartje plaatsen, met dit kaartje wil ik meedoen met de challege van Time for Magnolia Challenges, zij wilden een easelkaart zien. http://timeformagnoliachallenge.blogspot.nl/
Ook deze weer ingekleurd met de ProMarkers, papier is van een Paperpad  van Prima Marketing, Bohemian Bamboo. Takjes zijn van een creatable van Marianne Design en embellisshments van hout, gekleud met de ProMarkers. Tekst zelfgemaakt.



Hoop van harfte dat jullie ook bij deze  kaart weer komen kijken en een reactie achterlaten, altijd weer is dat plezierig om te lezen.

Rood wit blauw

Hallo allemal, hier ben ik weer met een kaartje. Allereerst wil ik ieedereen bedanken die langs is gekomen op mijn blog en een eenreactie heeft achtergelaten. et dit kaartje wil ik meedoenm met de challenge van http://scrapkaartchallenge.blogspot.nl/

Ook dit keer weer ingekleurd met de ProMarkers, tekst zelfgemaakt, bloemetjes uit voorraad. Perlen Pen gebruikt. Hoop dat jullie weer langskomen en een reactie achterlaten..

zaterdag 20 april 2013

Oeps, te laat!

Zo, ik wil jullie bedanken voor het langskomen op mijn vorige kaartje en de reacties daarop.
Vorige week naar Soldaat van Oranje geweest, dit was fantastisch  mooi in elkaar gezet, het verhaal, de technieken met het toneel enz. Vanmiddag naarNieuwegein gereden en daar bij Scrapdelight diverse hobby-artikelen gekocht en op de terugweg naar Den Haag bij de Meern lekker op een terrasje gezeten in het zonnetje.
Nu over het kaartje dat ik ga plaatsen, met dit kaartje wilde ik meedoen met de challenge van Cards and Scraps, de 4-3-2-1 uitdaging. Kaartje gemaakt en dinsdag dacht ik, ik ga het kaartje op de site zetten en linken naar Cards and Scraps en oeps 1 dag te laat, de challenge was al gesloten. Dacht ik toch dat je tot de 18e kon inzenden, bleek dit de 15e te zijn. Jammer, maar helaas. Hier komt ie dan:


Papier is van Cart-us Love, knoopjes en bloemen uit voorraad en natuurlijk weer ingekleurd met de ProMarkers. Stempeltje is van Art Impressions. Hoop dat jullie weer langskomen en een reactie achter willen laten, zo leuk om die te lezen. Tot de volgende keer maar weer.

maandag 15 april 2013

Mannenkaart

Goedenavond medebloggers, bedankt weer voor het langskomen op mijn laatste berichtje, heb de reacties weer met plezier gelezen.
Wat een lekker weertje de afgelopen dagen. Weer even een kaartje plaatsen. Een mannenkaart dit keer. Voor mijn man gemaakt die vorige maand jarig was.

Stempeltje van Bildmalarna, papier denk ik van Maja design, ingekleurd met ProMarkers, tekst zelfgemaakt. bloemen en knoopje uit voorraad. Stoomtreintje heb ik van het internet geplukt Manlief is gek van treinen met name stoom. Hoop dat jullie weer lamgskomen en een berichtje achterlaten, zal ze met plezier weer lezen.


zondag 7 april 2013

Van alles

Hallo allemaal,
Bij mijn vorige blogpost ben ik helemaal vergeten mijn nieuwe volgers van harte welkom te heten, hierbij alsnog van harte welkom.
Afgelopen week een like geplaatst bij Pimp-a-pumpkin, dezelfde dag zou er een winnaar worden getrokken, ik 's avonds kijken en zie tot mijn verbazing dat ik de candy heb gewonnen. Ondertussen ook al in huis gekregen, is een erg leuk setje.
Dan nu maar weer eens een kaartje plaatsen.

Dir kaartje heb ik gemaakt toen het nog heel erg koud was. Inmiddels is het een stuk beter, terwijl ik  dit zit te typen schijnt het zonnetje volop.
Stempel is een digistamp van het internet, schaatsen zijn van Marianne Design en dit alles is weer ingekleurd met de ProMarkers. Tekst weer zelfgemaakt.
Hoop dat jullie weer langskomen en een reactie achterlaten, zijn altijd leuk om te lezen, elke keer weer genieten. Tot volgende keer maar weer.


maandag 1 april 2013

Zo daar ben ik weer eens

Tijde geleden dat ik wat geplaatst heb. Ben eerst ziek geweest, had bronchitis. Daarna druk op het werk, collega ook ziek, moest haar werk overnemen. Daarna een weekendje weg, ook zijn mijn man en ikzelf nog jarig geweest enz.
Genoeg over mijzelf. Met dit kaartje wil ik meedoen met de volgende challenges:
http://www.cardsandscrap.nl/
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/

Dit kaartje is gemaakt met het mooie nieuwe papier van Maja Design Spring Vintage. Ingekleurd met de ProMarkers met lekkere vrolijke kleuren. Knopen uit voorraad, tekst zelfgemaakt.
 Thema van Cardsandscrap is Patchwork en het thema van AnmaCreatief is Lente.

Komende week zet ik nog meer kaartjes erop die ik gemaakt heb.